آراد برندینگ
خانه / دسته‌بندی نشده / فرآیند تولید روغن هسته انگور

فرآیند تولید روغن هسته انگور

روغن هسته انگور جزو گران قیمت ترین روغن های موجود در قفسه فروشگاه های مواد غذایی است که تا یک سال پیش در کشور ما اصلا تولید نمی شد و تا سال گذشته ایران جزو واردکنندگان این روغن به صورت آماده و بسته بندی بود…
روغن هسته انگور بیشتر در کشورهایی که این میوه کشت می شود مانند فرانسه تولید و به مصرف میرسد?این روغن به دلیل قیمت بالا، نتوانسته جای خودش را بین مردم کشور ما به خوبی باز کند اما خیلی ها معتقدند خواص فراوان آن به قیمت بالایش می چربد و به دلیل همین خواص است که باید آن را در سبد غذایی خانواده گنجاند.
حالا اینکه چنین ادعایی تا چه حد درست است و اصلا روغن هسته انگور چطور تهیه می شود و چه خواصی دارد، سوالی است که دکتر محمدحسین عزیزی، متخصص صنایع غذایی و عضو هیات علمی دانشگاه تربیت?مدرس به آن پاسخ داده اند.
به طور کلی ما دو نوع انگور داریم؛ انگورهای بدون هسته یا با هسته های بسیار ریز که به آنها انگور بی هسته یا بی دانه گفته می شود و انگورهای درشت با هسته های نسبتا درشت. روغن کشی از هسته انگورهایی با دانه های درشت انجام می شود. برای این کار باید هسته این انگورها هنگام فرآوری انگور برای تهیه انواع آبمیوه ها از آنها جدا و جمع آوری و بعد با دستگاه ها و روش های مخصوصی روغن آنها گرفته شود. این روغن با بسته بندی مناسبی به بازار فروش راه پیدا می کند.

مطلب پیشنهادی

هسته انگور

فروش عمده هسته انگور برای تولید کرم

کارخانجات محصولات بهداشتی برای تولید کرم هسته انگور، به دنبال مرکز فروش عمده آن می …

دیدگاهتان را بنویسید

معرفی تاجران آراد برندینگ